Bestel nu 'Omi en het Appeltulbandje'!

Schrijfster Helma Feunekes en illustrator Anna Lena van Iersel bundelen hun krachten voor dit toffe prentenboek! Je kunt Omi en het Appeltulbandje vanaf nu bestellen.

Hier is alvast een smaakmakertje:

Omi heeft zin in een appeltulbandje! In haar keuken ontdekt ze tot haar schrik dat ze alleen nog maar pruimen heeft, maar geen appels. En pruimen in een appeltulbandje? Dat gaat natuurlijk niet! Wanneer ze de deur uitstapt, denkt ze: wie weet kan ik mijn pruimen wel ruilen voor lekkere appeltjes… In dit kinderboek leert Omi dat het pad onderweg naar je doel soms nog veel mooier is dan het doel zelf.

Een vrolijk kinderboek over vertrouwen, doorzetten en lekkere trek

 Voorlezen vanaf 4 jaar, zelf lezen vanaf 7 jaar

En: een geillustreerd tulbandrecept bij je bestelling

In deze winkels kun je ons boek kopen

HebIkVia, Gouda

Verkaik, Gouda

Boekhandel Smit, Gouda

the Readshop, Oudewater

Dit is wat de proeflezers ervan vonden

Omi en het appeltulbandje is een super leuk en lekker boek! Het boek is zo gezellig om te lezen, zit vol met prachtige illustraties en kleurrijke karakters. Precies spannend genoeg, want zou die tulband er nou komen… Wij hebben het al vaak met veel plezier gelezen, maar hebben na afloop wel altijd heel erg trek in een appeltulbandje, dus iemand een goed recept?

- Anne Sara, mama van Eleanor en Amélie

Ik heb het boek voorgelezen aan mijn kinderen van 5 en 8 terwijl ze lekker dicht tegen mij aankropen. Op elke bladzijde wilden ze ook even goed naar de plaatjes kijken. De volgende dag vroeg mijn dochter van 8 of ze het boek nog een keer mocht lezen maar dan zelf. De jongste kroop toen snel naast haar om het weer te horen!”

- Simone Dollee, mama van Riley, Evi en Toby
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.