Pre-order nu 'Omi en het Appeltulbandje'!

Schrijfster Helma Feunekes en illustrator Anna Lena van Iersel bundelen hun krachten voor dit unieke prentenboek! Je kunt Omi en het Appeltulbandje vanaf nu pre-orderen. Zo ben je verzekerd van een kopie wanneer het boek uitkomt op 29 augustus 2020! 

Hier is alvast een smaakmakertje:

Omi heeft zin in een appeltulbandje! In haar keuken ontdekt ze tot haar schrik dat ze alleen nog maar pruimen heeft, maar geen appels. En pruimen in een appeltulbandje? Dat gaat natuurlijk niet! Wanneer ze de deur uitstapt, denkt ze: wie weet kan ik mijn pruimen wel ruilen voor lekkere appeltjes… In dit kinderboek leert Omi dat het pad onderweg naar je doel soms nog veel mooier is dan het doel zelf.

Pre-order nu: op 29 augustus komt het boek uit!

Een uniek kinderboek over vertrouwen, doorzetten en lekkere trek

 Voorlezen vanaf 4 jaar, zelf lezen vanaf 7 jaar

Je krijgt toegang tot de geheime making-of website

En: een geillustreerd tulbandrecept bij je bestelling

Dit is wat de proeflezers ervan vonden

Omi en het appeltulbandje is een super leuk en lekker boek! Het boek is zo gezellig om te lezen, zit vol met prachtige illustraties en kleurrijke karakters. Precies spannend genoeg, want zou die tulband er nou komen… Wij hebben het al vaak met veel plezier gelezen, maar hebben na afloop wel altijd heel erg trek in een appeltulbandje, dus iemand een goed recept?

- Anne Sara, mama van Eleanor en Amélie

Ik heb het boek voorgelezen aan mijn kinderen van 5 en 8 terwijl ze lekker dicht tegen mij aankropen. Op elke bladzijde wilden ze ook even goed naar de plaatjes kijken. De volgende dag vroeg mijn dochter van 8 of ze het boek nog een keer mocht lezen maar dan zelf. De jongste kroop toen snel naast haar om het weer te horen!”

- Simone Dollee, mama van Riley, Evi en Toby

Want to order an English copy?

Be the first to know when we print an English version of our book! You can sign up here and leave your email address so we can let you know as soon as we have enough people interested. 

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.